Monday, 14 March 2011

SWE: Vi älskar inte i Vilanovas karamellkrig

comparsers esportius a plassa de la vila-250

Kataloniens mest autentiska karneval – den i Vilanova i la Geltrú (Barcelona) – är över men innan vi helt lämnar den bakom oss, vill vi dokumentera hur vårt företag, Puck Import, deltog i firandet.

I linje med mottot att under karnevalen är allt okejper carnaval tot s’hi val –skapade vi ett provkonovlut för de svenska kondomer som vi distribuerar. Texten ”Fes l’amor a la guerra” (Älska i kriget) är en i ord marginell, men i innehåll desto större, vidareutveckling av den mer kända slogan ”Fes l’amor, no la guerra” (Make love, not war) som vi använde oss av ifjol. För att inte bli anklagade för att uppmuntra till förargelseväckande beteende, skrev vi för säkerhets skull en pressrelease där vi tog avstånd från budskapet; en nyhet som i sann karnevalsanda publicerades av Vilanova Digital.

Genom provkonvoluten har 500 par i Vilanova nu kommit i närkontakt med RFSU:s kvalitetsprodukter. Vi skriver om det i förfluten tid för det kan väl inte vara så att någon av dem som fick en av våra kondomer för en vecka sedan, under Arrivo eller Vidalot, inte har hunnit använda dem ännu?

- - -
SalutiSexe.cat är namnet på Puck Imports blog på katalanska. Den spanska motsvarigheten heter CondonesySexo.com.

- - -
Denna text kan också läsas i en engelsk, katalansk eller spansk version.

No comments: