SWE: Om mig

Jag är Erik Wirdheim - din virtuella guide på svenska och engelska till samhälle, historia, traditioner och kultur (inklusive mänskliga torn), natursköna landskap, cykelstigar och joggingspår i vin- och cava-regionen Penedès i Katalonien (Spanien). Här hittar vi många småstäder med egen karaktär, t.ex. Sitges, Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell, Calafell och Igualada.

I rollen som community manager och innehållsskapare för projektet Discover Penedès hjälpler jag turister att upptäcka och resa runt i denna del av Katalonien och Spanien, som jag anser nästan lika naturskön som Italiens Toscana.

Om du är intresserad av mina tjänster på tim- och frilansbasis, vänligen kontakta mig via e-post eller hitta mig på Twitter eller Skype (Puck Import / Erik Wirdheim).

Den här bloggen, Wirdheim i Vilanova, har för inte någon etablerad redaktionell linje utan kan ses som en klippbok över de i dagsläget snart åtta år som jag har bott och arbetat i Vilanova i la Geltrú (Barcelona).